World Of Tanks PC игри

Рейтинг 4 / 19 гласа / 76 точки / 3 коментара / 3662 прегледа / Любима на 1 човека
World Of Tanks

World Of Tanks е екипно базирана масова мултиплейър онлайн екшън игра, посветена на битките и войната с бронирани машини: танкове, самоходни артилерийски установки и танкови разрушители.

Хвърлете се в епичните битки на от времето на Втората световна война с други стоманени герои от цял свят. Вашият арсенал включва повече от 160 бронирани машини от Америка, Германия, Франция и Съветския съюз, внимателно и подробно пресъздадени с историческа точност.

Налице е гъвкава система позволяваща ъпгрейдване и развитие на автентичните бронирани машини, която ви позволява да опитате от всички машини и оръжия в играта.

Дали предпочитате да надделявате над вашите врагове като ги разузнавате с бързи и маневрни леки машини, или предпочитате да правите изненадващи рейдове зад вражеските линии с универсалните средни танкове, или да използвайте силата и мощта на бавни, гигантски тежки танкове, а защо не и да се превърнете в тежък снайперист със самоходните оръдия с далечен обсег на действие с мощните си оръдия. Всеки тип единица има своите предимства и могат да бъдат изключително ефективни, когато се управлява от истински танков Ас.

Приемете предизвикателството и се влейте в редиците общността от над 15млн. регистрирани играчи към първото четиримесечие на 2012г. Но да си добър командир единствено на танка си, само по себе си не е достатъчно, за да спечелиш. В света на танковете, всичко се свежда до екипната игра. Победата се постига чрез комбиниране на вашите бойни умения с тези на другите членове на отбора ви. Всеки играе собствената си роля на бойното поле. Просто добавете любимата си тактика за да изградите своя собствена империя от желязо и се покажете като безспорен власттелин на метала.

Тук има от всичко за всеки и за новаците и за профитата. И за тези обичащи аркадното управление и за останалите желаещи да проявят тактически и стратегически умения управляващи империи и кланове от по 100души.

Един нов играч може веднага да скочи в битката за по-малко от минута, да вземе участие в кратки, решителни бойни действия, предназначени да гарантират бърз резултат от битката. Както се хвърлят на бойното поле, смело и решително, но е необходимо да вземат бързи решения и тактики за да успеят да победят противниците във мелето отметал и огън.

На бойното поле на играта се състезават бързите реакции и гъвкавия ум, които само заедно могат да доведат до победа. Тук няма компютърно генерирани противници. ВСЕКИ се изправя срещу ВСЕКИ и играта се превръща в своеобразна битка на УМ и РЕАКЦИЯ. Играта е комбинация от множество жанрове, уникална комбинация от "съставки", подкрепени от добрд графика и приятни за окото аудио-визуални ефекти, които осигуряват безкрайно предизвикателство и удоволствие. Играта се превръща в "наркотик", за всеки дръзнал да я пробва и желаещ да покаже реално колко по-добър е от останалите.

Освен всичко останало е и симулатор. Налични са автентични модели на машините, ще ви накарат да се почувствате като истински командир на танк, участвайки в бясната бронирана офанзива.

RPG. Вашето бронирано конче не е просто една консервена кутия от парчета, то е живо то е механизъм, развитието на който трябва да се насочва от итрача. Проучете наличните подобрения и модификации, за да подобрят представянето ви на бойното поле.

Действие. Участвате в съвместни тактически операции на исторически реални местности, проследявате и унищожавате вражески единици. Водите дуели с най-добрите ЖИВИ играчи, където скоростта и времето за реакция е толкова важно, колкото и във всеки изстрел от съотборника.

Стратегията. Има само едно простичко правило което трябва играчите да следват - не бъдете самотник. направлявайте и помагайте на вашите другари, на бойното поле, разработвайте планове за битките и възлагайте да роли, и тогава по-добрата стратегия ще надделее и победи врага си на полето на честта.

Огромен арсенал на ваше разположение включващ повече от 150 превозни средства от Германия, Франция, Съветския съюз и САЩ и от 1930 г. до 1950 г.. Това е уникална възможност да управлявате реални и прототипи на бронетехника в този период. Играта включва много легендарни танкове от Втората световна война, като Т-34, Тигър и Pershing. Има и експериментални модели и прототипи, които никога не са били наблюдавани на истинско бойно поле преди.

Интензивните битки са с участието на до 30 бойни превозни средства, те се разгръщат в огромни и детайлни бойни действия, с участието на различни терени от отворени полета с хълмове и гори на пустини и градските индустриални зони. Теренът предлага широко поле за тактически решения, вариращи от агресивни забързани внезапни нападения, до разработване на флангови тактики и диверсионни атаки.

Играта стартира официално за Европа на 12 април 2011г, предхождана от едногодишни мащабни бета тестове с участието на милиони играчи. Желаещите могат да се регистрират СВОБОДНО на един от наличните в момента сървъри http://worldoftanks.eu за Eвропа, http://worldoftanks.com за САЩ или http://worldoftanks.ru за Русия и региона.

Играта е FreeToPlay, но за да напредвате около 2 пъти по-бързо от съперниците в технологичното ниво е възможно да си плащате т.н. премиум акаунт. Разбира се това е препоръчително, но незадължително. Свободния БЕЗПЛАТЕН геймплей е гарантиран, стига да имате времето и търпението да напрадвате по-бавно от съперниците ви, които си плащат.

Към момента играта се намира във версия 0.7.3, което се води нещо като официална бета. очаква се финалният вариант да бъде готов през следващите 4-5 години, с оглед на реализирането и обединяването с другите два проекта на WarGaming.net а именно WorldOfWarpanes и WorldOfBattleships, които се разработват в момента, като WorldOfWarplanes e вета в готова отворена бетаверсия, а WorldOfBattleships е все още в затворен алфа вариант, тестван от самите разработчици. С нетърпение ще очакваме развитието на тези игри ! На добър път в света на бронираните метални монстъри !

И нека силата бъде с вас... пазете гърба на другарите си

На: 2012-05-29 19:22:59 - В: MMORPG игри - Етикети:
№ 1 Добавен от: hollowman0 На: 2013-01-23 13:01:24 Хaресва ми 2
hollowman0-coment-2
Играя тая игра от две години и все още не ми омръзнала, поради едно основно предизвикателство... играеш и си мериш силите с други хора от цял свят, а не с бот противници. Присъединяването в клан, добавя ново предизвикателство, нови приятели и интереси;
№ 2 Добавен от: admin На: 2013-01-23 13:01:26 Хaресва ми 1
admin-coment-3
approveapproveapprove
№ 3 Добавен от гост: Simeon На: 2014-12-06 23:30:08 Хaресва ми 1
guest-coment-9
tazi igra e nai hubavata za men smile
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: World Of Tanks
Категория: Стратегия игри Етикети: Defender ,
Категория: Състезание игри Етикети: MotoGP ,
Категория: Забавни игри Етикети: MotoGP ,
Категория: Състезание игри Етикети: MotoGP ,
Най-популярни етикети:
Избор на редактора:
За нас
Хостинг от Alien Hosting
Условия за ползване
RSS Емисии - FeedBurner
Bg Game database във facebook
Bg Game database във Google +
Bg Game database във Twitter
^ За Bg Game Database
BgGdb игри
BgMdb Филми
AbvObiavi.com
Uni-Web.net
YouNotepad.com
Womans'Book
Zabavni.info
BG-Info
Spodeli.bg-info
Uni-Ads.net
NetSale
Spodeli.eu
EN.Spodeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Bg Game Database
© 2012 - 2015 BgGdb.com V 1.0