Sudden Strike / Внезапен удар PC игри

Рейтинг 5 / 1 гласа / 5 точки / 1 коментара / 44 прегледа / Любима на 0 човека

Това е стратегия в реално време, в която става дума за Втората световна война. В Sudden Strike кампаниите са три: съюзническа (американци, англичани и французи), германска и руска. Не ми е ясно защо руснаците не са в една категория със съюзниците. Не казвам, че мисиите им трябва да са общи, в крайна сметка те са воювали на различни фронтове. И все пак можеха поне да ги сложат под общ знаменател (или нещо такова), нали ужким и те участват в антихитлериската коалиция. Ако искаха да бъдат съвсем автентични, създателите на Sudden Strike може би трябваше да добавят и кампания с японците, а защо не и с италианците. Все пак фашизмът се е зародил първо в родината на Мусолини...

Основното предимство на играта е, че ви позволява пълна свобода на действие. Можете напълно да контролирате войските си, да определяте сами къде да бомбардирате противника, да направлявате разузнавателните полети. Ако мисията ви е нападателна, сами решавате направлението на основния удар по врага, концентрацията и целите на артилерийската подготовка, както къде и кога да започне тя. Има десетки начини за постигане на всяка цел като пред вас се открива огромно поле за импровизации. Единственото нещо, което може да ви попречи да правите каквото си искате, е врагът. Всичките ви войски са изцяло под ваш контрол, а командите, които им подавате, са адски разнообразни.

Реализмът в SS е пълен. Когато стане напечено, направо ще се почувствате като на истинско бойно поле - викове, писъци, руснаците с тяхното дежурно "За Родину!". Но реализмът би отишъл по дяволите, ако войските ви не ставаха все по-добри след всеки изстрел, при всеки ликвидиран противник и след всяко преодоляно препятствие.

Човешката история представлява идеален извор на свежи сюжети, особено за RTS. За да се направи свястна стратегия, не е нужно да се открива топлата вода. Просто трябва кратко проучване на историческите събития, изпипване на детайлите, добра графика и читаво озвучаване и хитът е готов. Какъвто е и случаят със Sudden Strike.

Изисквания :

Intel Pentium II 200MHz

32MB RAM

2MB видео памет

150MB свободно място

На: 2013-12-24 08:26:52 - В: Стратегия игри - Етикети: Sudden Strike ,
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Sudden Strike / Внезапен удар
Категория: Стратегия игри Етикети: Sudden Strike ,
Категория: Стратегия игри Етикети: Sudden Strike ,
Категория: Логически игри Етикети: Sudden Strike ,
Категория: First person shooter игри Етикети: First-Person Shooter ,
Категория: Екшън игри Етикети: First-Person Shooter ,
Най-популярни етикети:
Избор на редактора:
За нас
Хостинг от Alien Hosting
Условия за ползване
RSS Емисии - FeedBurner
Bg Game database във facebook
Bg Game database във Google +
Bg Game database във Twitter
^ За Bg Game Database
BgGdb игри
BgMdb Филми
AbvObiavi.com
Uni-Web.net
YouNotepad.com
Womans'Book
Zabavni.info
BG-Info
Spodeli.bg-info
Uni-Ads.net
NetSale
Spodeli.eu
EN.Spodeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Bg Game Database
© 2012 - 2014 BgGdb.com V 1.0