GRID 2 PC игри

Рейтинг 4.2 / 61 гласа / 254 точки / 2 коментара / 2065 прегледа / Любима на 0 човека
GRID 2

Първите няколко минути на GRID 2 за Вас са катастрофални. Вие сте последен в състезанието, но сте седнали зад волана на американски мускул, автомобил който няма за цел да бъде последен. Веднага се опитвате да дадете всичко от себе си, като започвате да минавате завои след завои в Чикаго, а около Вас се чуват звуците на ревящи осем цилиндрови зверове. Докато изпреварвате останалите състезатели, чувате в слушалката как вашият човек Ви дава съвети, които да Ви отведат до победата и постоянно Ви информира за състезанието. Това е една игра, която използва всяка възможност за премахване на бариерите между Вас и тръпката от всички улични състезания. С вълнуващ режим на кариера и управление на автомобила, който има страхотен баланс на управление между аркада и симулация. Определено играта тук се справя перфектно.

Независимо дали дрифтирате на хълмовете в Япония или се състезавате на Калифорнийския бряг, GRID 2 Ви дава възможност за извършване на някои наистина грандиозни автомобилни подвизи. Това е възможно, благодарение на модела за шофиране, който смесва аркадното управление, със симулативното и има една наистина приятна физика за шофиране. Колите са пъргави и много отзивчиви, но има съвсем реална връзка между гумите и повърхността под тях. Докато в един момент колата има идеално сцепление, в следващия може да дрифтирате в завоя и същевременно да ускорите бързо, като по този начин може да изпреварите вашият съперник. Има един деликатен баланс между симулативното и аркадното управление и това е баланс, който е представен изключително добре в GRID 2.

Този модел на управление може да Ви накара да си помислите, че GRID 2 Ви представя като ветеран в жанра, а не за новак. Вие сте дете на новосформираната организация World Series of Racing, която има за цел да събере всички играчи от всяка част на земното кълбо. Вашата работа е да спечелите всички тези международни звезди и да ги убедите да се присъединят към каузата. Можете да направите това, като пътувате по света и се съревновавате срещу всичко, което е на четири колела. Като започнете от американските мускули в Маями, преминете през спортните хечбеци в Барселона и стигнете до луксозните седани в Дубай. Вие дори ще откриете себе в шофирането на суперавтомобили върху реални писти, независимо дали това е историческата Indianapolis Motor Speedway или относително новата Algarve Circuit в Португалия. През цялото това време печелите нови фенове, които са нещо като валута за WSR, а това задвижва едно събитие към следващото.

В GRID 2 всяка една писта изглежда невероятно. От златния залез над строителните кранове в Дубай до бляскавите светлини на нощта в Париж, тези места се отличават с изключително голямото внимание към детайла. Разнообразният избор на автомобили е голям, като за Вас ще е без значение дали те са в идеално състояние, в началото на състезанието или след първите 100 метра от колата вече падат ламарини и хвърчат искри. Наистина автомобилите са направени с изключително внимание към детайла, а звуците им са първокласни. Може просто да се потопите в пейзажа на ревящи двигатели и свирещи гуми. Честотата на кадрите понякога е възможно да падне малко по време на сблъсъците, но в по-голямата си част, GRID 2 върви глатко и впечатлява технически със състезателния си опит.

Обаче ще има още много да се впечатлявате от GRID 2. Това е една силна игра с продължителна и вълнуваща кариера. Постоянно ще се запознавате с нови дисциплини и видове събития. Има стандартни предложения като елиминации и тайм атак, както и по-специални събития като дрифтиране и изпреварване, което е нещо като автомобилен балет, където две коли се състезават през тесните планински пътища и всякакви сблъсъци водят до незабавна дисквалификация.

Но най-забавно може да се каже, че е състезанието наречено "живи маршрути". Обикновено градските части, като Маями и Дубай са разделени в шест или повече предварително определени писти, като всяка от тях ще Ви прекара през различни райони на града. Живите маршрути се генерират динамично, като съединява секции от всичките шест писти в града. Това е събитие, в което никога не се знае какво има зад следващия завой, което Ви кара да си държите очите широко отворени и Ви принуждава да се съсредоточите върху всеки завои.

Фокусът на кариерата в GRID 2 е над шофирането на любимият си автомобил, с който да се впуснете в една луда надпревара. Това не е игра, която иска да прекарвате твърде много време в гаража. Вместо да купувате коли и да ги тунинговате, Вие просто ги печелите. С разширяването на гаража си ще имате достъп до всички модели автомобили, като започнете от Audi RS5, преминете през KTM X-Bow R и продължите с още много други модели. С такъв разнообразен избор на автомобили и видове събития, ще имате дълбоко удовлетворяващо усещане за предизвикателство при обучението с всеки автомобил. След това ще трябва да решите кой от тях е най-подходящ за дадено събитие. Рядко най-мощния автомобил е победител. GRID 2 иска да познавате автомобилите в гаража си.

Дори ако управлението на автомобилите в GRID 2 Ви се струва лесно, то може да стане истинско предизвикателство, особено към по-късните стадии на кариерата. Тук я няма онази зелена линия, която става червена при приближаването на завоя, като така Ви подсказва, че трябва да използвате спирачките. Пълните щети по автомобила са активирани по подразбиране, което означава, че колата започва да тегли или да губи мощност, ако е поела твърде много щети. Тъй като играта може да Ви затрудни, вероятно бихте искали да промените някой асистенции на шофиране, но за съжаление точно те липсват в GRID 2. Единствената Ви възможност е да увеличите или намалите нивото на трудност. Тук опцията за връщането на времето назад също е достъпна, което позволява да върнете времето след неприятен инцидент. Сега това, което получавате е една игра, която Ви предизвиква, но рядко Ви оставя разочарован.

Спокойно може да се каже, че GRID 2 предлага фантастична смесица между състезателна аркада и симулация. Това е една игра, която иска да изпитате тръпката от уличните състезания и Ви дава всички необходими неща, за да направите точно това. Със страхотно управление, прекрасна околна среда, както и голям избор от типове състезания, GRID 2 натиска педала на газта до долу без да го пуска.

На: 2014-06-01 12:49:13 - В: Състезание игри - Етикети:
№ 1 Добавен от: tunay На: 2014-10-01 18:19:13 Хaресва ми
tunay-coment-7
Kak da
№ 2 Добавен от гост: емилиан иванов На: 2015-07-06 11:06:04 Хaресва ми
guest-coment-14
mnogo xwbava igra
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: GRID 2
Категория: Състезание игри Етикети: Race Driver GRID ,
Категория: Състезание игри Етикети: Grid ,
Най-популярни етикети:
Избор на редактора:
За нас
Хостинг от Alien Hosting
Условия за ползване
RSS Емисии - FeedBurner
Bg Game database във facebook
Bg Game database във Google +
Bg Game database във Twitter
^ За Bg Game Database
BgGdb игри
BgMdb Филми
AbvObiavi.com
Uni-Web.net
YouNotepad.com
Womans'Book
Zabavni.info
BG-Info
Spodeli.bg-info
Uni-Ads.net
NetSale
Spodeli.eu
EN.Spodeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Bg Game Database
© 2012 - 2015 BgGdb.com V 1.0