Commander The Great War – Командир: Великата война PC игри

Рейтинг 3.2 / 5 гласа / 16 точки / 1 коментара / 1003 прегледа / Любима на 0 човека
Commander The Great War Командир Великата война

Commander: The Great War е третата от поредицата с високо ниво стратегически игри. Разработено от Lordz Games Studio, заглавието разполага с чисто нов енджин и безброй нови функции. Играта обхваща Първата световна война, което позволява на играчите да контролират Централните сили или Антанта през целия конфликт. В основата на конфликта, в който хората се борят за всеки сантиметър от земята, само мечтаният лидера може да направи избор, който ще доведе войските му към победа. Забележителната последователност от събития, които неумолимо водят до Великата война и имената на тези лидери са написани в учебниците по история и заснете в нашите филми. Сега походовата стратегия в играта улавя това време на войната с безпрецедентен реализъм и точност.

Commander: The Great War е най-новата версия на популярната серия, която дава тръпката, възбудата и раздвижване на мозъка при вземане на решения в тези трудни времена на живот. Изцяло новият енджин работи по-бързо и позволява на играчите да се насладят на епичната карта кампания в пълен широк екран. Революционната игра, чрез нейната e-mail системата ще доведе и до съвсем ново ниво на вълнение в мултиплейър битките.

Характеристики:

Огромна карта на кампанията, която се простира от САЩ на запад, Африка и Арабските страни на юг, Скандинавия на север и Урал на изток.

5 голями кампании, всяка започва с различна година във войната, в началото на една историческа офанзива: 1914 Великата война, 1915 Ипр - Артоа, 1916 Битката при Вердюн, 1917 настъплението на Нивел и 1918 The Kaiserschlacht.

Над 40 уникални исторически събития, предизвикани от условията на кампанията карта.

18 различни единици, включително пехотни, кавалерийски, бронирани коли и танкове, артилерия, железопътни оръжие бронирани влакове, крайцери, подводници и бойни кораба, бойци, бомбардировачи и дирижабли. Всеки има своите силни и слаби страни, въз основа на тяхното историческо представяне в различните роли по време на цялата война.

Commander The Great War – Командир: Великата война

Приложете историческите Командири на вашите единици. Всека от тях има свои собствени специфични силни, така че решавайте мъдро, кой Командир е най-подходящ, за да бъде на фронта. На разположение са три вида Командири: генерали за наземни единици, адмирали в морето и летящи Аса за укрепване на въздушните единици.

Инвестирайте в научни изследвания и технологии за подобряване на вашите бойни единици. Самолета се развива от нестабилните инструменти на въздушно наблюдение до смъртоносно приземяване и въздушна атака на самолети. Артилерийските баражи стават все по-точни и силни. Или се съсредоточи върху оръжейните технологии и отприщете ужасно ново оръжие на бойното поле: Танк.

Играта предоставя детайлна и реалистична битка, морал, терен, лидерство, оборудване, обучение и самият дим и мъгла от войната. Изцяло нов двигател, подкрепена резолюция на дисплея от 1024 х 600 нагоре и включва пълно широк съпорт екран.

С помощта „Extreme moddability“, която използва скриптов език, позволява на играчите да променят много аспекти на геймплея, включително борба, изследвания, ефекти на терена и много други.

Минимални системни изисквания:

Операционна система: Windows XP

Процесор: Pentium 4 1,3 GHz, Athlon XP 1600 +

Оперативна памет: 512 MB

Видео карта: GeForce 6200 LE, Radeon Xpress 1200 серия

Пространство на твърдия диск: 2 GB

Препоръчителни системни изисквания:

Операционна система: Windows XP

Процесор: Pentium 4 3.06GHz, Sempron 3600 +

Оперативна памет: 1 GB

Видео карта: GeForce 6800 XT, Radeon HD 4350

Пространство на твърдия диск: 2 GB

На: 2013-06-27 22:02:09 - В: Стратегия игри - Етикети: Commander ,
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Commander The Great War – Командир: Великата война
Категория: Стратегия игри Етикети: Commander ,
Категория: Стратегия игри Етикети: Commander ,
Категория: Приключенски игри Етикети: Assassins Creed ,
Категория: Стратегия игри Етикети: Assassins Creed ,
Категория: Забавни игри Етикети: Assassins Creed ,
Най-популярни етикети:
Избор на редактора:
За нас
Хостинг от Alien Hosting
Условия за ползване
RSS Емисии - FeedBurner
Bg Game database във facebook
Bg Game database във Google +
Bg Game database във Twitter
^ За Bg Game Database
BgGdb игри
BgMdb Филми
AbvObiavi.com
Uni-Web.net
YouNotepad.com
Womans'Book
Zabavni.info
BG-Info
Spodeli.bg-info
Uni-Ads.net
NetSale
Spodeli.eu
EN.Spodeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Bg Game Database
© 2012 - 2015 BgGdb.com V 1.0