Colin McRae Rally 2005 – Ultima PC игри - Bg Game Database

Рейтинг 3.5 / 6 гласа / 21 точки / 1 коментара / 796 прегледа / Любима на 0 човека
Colin McRae Rally 2005 Ultima

Colin McRae Rally 2005 – Ultima

Както вече се досещате, това е новата четвърта част на играта която излиза на пазара с обозначението 2005. Тази част ще ви накара да ескалирате във вашите възможности зад волана, и да управлявате най-добрите в света рали-автомобили. Предстои ви невероятно скоростно приключение.

Colin McRae Rally 2005 – Ultima ще ви преведе през над 300 трасета, именно поради тази причина вие ще имате набор от 34 автомобила от различни класове и времена. Ще ви дам няколко примера: 4-wheel drive- Peugeot е представено с 206, именно заради лиценза не е използвано Peugeot 307; 2-wheel drive, където ще се открояват АLFA 147 GTA и VW Golf GTI; 4-wheel classics ще се наслаждавате на класиката в жанра Lancia Delta.
В категория Special включени и ретро пистовите автомобили , там обърнате внимание на Mini Cooper S и rear wheel с иконата на 70-те Lancia Stratos. Най-великия клас машини 4х4, може би това е свързано с участието на Колин МакРий в Рали Париж – Дакар, там той се състезава с бъгито Nissan Pickup, участва заедно със Shogun Montero и Land Rover Freelander.
Най-новото в Colin McRae Rally 2005 – Ultima
Това е така наречения Career-режим на игра. Тук има 23 нива различни и уникални сами по себе си, започва се с малките рали-лиги, при победа вие получавате бонуси и прогресите умело напред, като ще отключвате коли. Хубавото е, че ако имате необходимия шофьорски рейтинг можете да прескочите състезание и да преминете на следващото.
Всяко ниво има своите предизвикателства и едни от тях, с които вие трябва да се справите са: Challenges, Cups, SuperCups, Shields и Championships - общо над 300, така ще имате правото да се състезавате с най-добрите. Ако покривате успешно тестовите на автомобилните части (спирачни дискове, амортисьори и др), вие ще си набавяте необходимите ъпгрейди.
Другото важно ниво на играта е Championship. Ще се състезавате от името на Колин МакРий в 6 ралита от световния календар. Сега ще избирате измежду основните коли от класа WRC.
Ново ниво – Германия
Последни два режима на Colin McRae Rally 2005 – Ultima са Rally и Stages.
Rally съдържа 9 международни състезания, като към Великобритания, Швеция, САЩ, Финландия, Австралия, Испания, Гърция и Япония е ново ниво – Германия.
Stages борба с хронометър, подобряване времето на писта по избор. Има и призрачна кола която ще ви вдигне адреналина. Мултиплейъра е страхотен и стабилен.

На: 2012-11-13 19:14:35 - В: Състезание игри - Етикети:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Colin McRae Rally 2005 – Ultima
Категория: Състезание игри Етикети: Race Driver GRID ,
Категория: Стратегия игри Етикети: Race Driver GRID ,
Най-популярни етикети:
Избор на редактора:
За нас
Хостинг от Alien Hosting
Условия за ползване
RSS Емисии - FeedBurner
Bg Game database във facebook
Bg Game database във Google +
Bg Game database във Twitter
^ За Bg Game Database
BgGdb игри
BgMdb Филми
AbvObiavi.com
Uni-Web.net
YouNotepad.com
Womans'Book
Zabavni.info
BG-Info
Spodeli.bg-info
Uni-Ads.net
NetSale
Spodeli.eu
EN.Spodeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Bg Game Database
© 2012 - 2014 BgGdb.com V 1.0