Командос 3 Дестинация Берлин - Commandos 3: Destination Berlin PC игри

Рейтинг 4.5 / 15 гласа / 68 точки / 1 коментара / 2585 прегледа / Любима на 1 човека
Командос 3 Дестинация Берлин Commandos 3 Destination Berlin

След дългото чакане най-накрая дойде моментът, в който добре познатите ни командоси, макар и в оредял състав, ще влязат в домовете ни и ще направят всичко на пух и прах. Има едно неписано правило, което гласи, че търпението винаги се възнаграждава. В нашия случай е точно така. Наложи се да чакаме цели две години за третата и последна (поне в този жанр) част от приключенията на командосите. За сметка на това удоволствието от изиграването на геймката бе огромно. Поне за мен. Трудността на и без това мега трудната игра е скочила до небето, интелектът на противниците – също, а за графиката и звука можем само да се пляскаме по челото и да се маем, въпреки че позволената разделителна способност е едва 800 х 600.

След двегодишна почивка на някой тропически остров пичовете от специалните съюзнически сили са отново налице. Разбира се, по-печени от всякога! От вас се иска само да притежавате невероятно здрави нерви и голяма доза изобретателност. Оттам насетне пътят до Берлин и разбиването на противника ще бъдат на една ръка разстояние. Подобрения и нововъведения Целият геймплей на Commandos 3 е претърпял много дребни и на практика незабележими усъвършенствания. И целта на всички те е да компенсират по-голямата част от дразнещите недостатъци на предишните две игри от поредицата.

Една от новостите в играта е присъствието на цели мисии, чието действие се развива в закрити помещения. Поради тази причина Pyro Studios са преработили из основи някои части от енджина на играта, за да може да отговаря на техните нужди. На второ място интерфейсът е по-опростен и помага на играча да се справя по ефективно с контролирането на командосите в напечени екшън ситуации. И управлението е претърпяло известни промени. Вече не е необходимо да използвате клавиша Shift, за да завързвате падналите в несвяст противници, а това става просто с кликване на левия бутон на мишката. След това ще се появи и опцията за пренасяне на омотаните шваби, чрез която ще можете да ги скриете далеч от взора на останалите врази. Много интересна екстра е и това, че можете да давате заповеди на вашите командоси да стрелят по всичко, което се появи във вашето полезрение. Така организирането на внезапни засади става много по-лесно и по-ефективно.

На: 2012-05-26 08:41:29 - В: Стратегия игри - Етикети:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Командос 3 Дестинация Берлин - Commandos 3: Destination Berlin
Категория: Логически игри Етикети:
Категория: Стратегия игри Етикети:
Категория: 3D Екшън игри Етикети:
Категория: Екшън игри Етикети:
Най-популярни етикети:
Избор на редактора:
За нас
Хостинг от Alien Hosting
Условия за ползване
RSS Емисии - FeedBurner
Bg Game database във facebook
Bg Game database във Google +
Bg Game database във Twitter
^ За Bg Game Database
BgGdb игри
BgMdb Филми
AbvObiavi.com
Uni-Web.net
YouNotepad.com
Womans'Book
Zabavni.info
BG-Info
Spodeli.bg-info
Uni-Ads.net
NetSale
Spodeli.eu
EN.Spodeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Bg Game Database
© 2012 - 2015 BgGdb.com V 1.0